ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 το πρώτο τμήμα γυμναστικής του  Διαδικτυακού προγράμματος «Γηράσκω αεί γυμναζόμενος» για τα άτομα 3ης ηλικίας που υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Πανεπιστημίου των Πολιτών και της φιλοσοφίας της “Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει”.

Οι συμμετέχοντες με ενθουσιασμό ακολούθησαν τις οδηγίες των έμπειρων γυμναστριών που αφορούσαν ασκήσεις  μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις ισορροπίας, αερόβια άσκηση και διατατικές ασκήσεις.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος που θα υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες αφορά στη δημιουργία επιπλέον τριών τμημάτων γυμναστικής και δυο τμημάτων Latin χορού.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, ΚΑΠΗ και Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVBRSF7MbnCft5bdQDaex9MAcI_7VEGsxG2V1-ZBcOVzQhmQ/viewform

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ιατρική βεβαίωση  στο 3ο ΚΑΠΗ (Δ/νση: 23ης Οκτωβρίου & Πολυτεχνείου)  ή ηλεκτρονικά στο learning-city@larissa.gov.gr

Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες: 2410680249, 2410680250 (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης) και 2410233430 (Γ΄ ΚΑΠΗ)

Το Πανεπιστήμιο των Πολιτών τελεί υπο την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε η βράβευσή του με το βραβείο Grundtvig του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ