ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Στο Περιστέρι αγωνίστηκε η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL, με τους παίκτες του Τζ. Φέστα που καίγονται για βαθμούς να αναδεικνύονται ισόπαλοι με τον Ατρόμητο με σκορ 1-1. Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό ο Στίφλερ απείλησε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ωστόσο το σουτ πέρασε άουτ, ενώ στο 13’ ήταν η σειρά του Ατρομήτου να απειλήσει, με τον Νάγκι να μπλοκάρει μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε και στο 31’ ο Κωτσόπουλος έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νάγκι, ενώ η ΑΕΛ αντέδρασε και στο 33’ σουτ του Μπεν Χατίρα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Μανδάς, με τον ίδιο παίκτη να δοκιμάζει το πόδι του και στο 40’, με την μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυντικού καταλήγοντας κόρνερ.

Η ΑΕΛ σε ένα κακό πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις προσπάθησε για το γκολ και στο 41’ ο Ακούνια ολομόναχος και προ κενής εστίας δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί σέντρα του Γιακιμόφσκι και να σκοράρει, με τον 28χρονο επιθετικό να μην λαθεύει όμως στη φάση του 44’, όταν έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από λάθος απομάκρυνση του Μανδά και την κόντρα που έβαλε ο Μπεν Χατίρα μπαίνοντας στη φάση και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μαξιμένκο να αποχωρεί τραυματίας δίνοντας τη θέση του στον Μιχαήλ, ενώ στο 56’ ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά, με τον Γκάλο νια πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια της Νάγκι, ο οποίος στο 65’ μπλόκαρε το συρτό σουτ του Χαρίση, που προσπάθησε να απειλήσει δοκιμάζοντας το πόδι του εκτός περιοχής.

Ο δραστήριος Ακούνια απάντησε στο 68’, με τον Μανδά να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ουρουγουανού από τον άξονα, ενώ στο 74’ ο Κωτσόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι 2’ λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα, όταν ο Γκάλο έπιασε ένα κακό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στον Αγκάγιεφ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά για την ολική ανατροπή και στο 83’ κεφαλιά του Οντομβόνγι μετά από γέμισμα του Ούμπιδες έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις τίποτα δεν άλλαξε με το παιχνίδι να μένει στην ισοπαλία και την ΑΕΛ να παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με 10 βαθμούς.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74′ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (61′ Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61′ Ραμπέγιο), Μανούσος (46′ Εντομβονγί), Κωτσόπουλος (83′ Γιακουμάκης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο (52′ λ.τ. Μιχαήλ), Γιακιμόφσκι (71′ Καρανίκας), Γκράουρ, Στίφλερ (60′ Ηλιάδης), Κολομπίνο, Νικολιάς, Μπεν Χατίρα (61′ Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: novasports.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ