Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΛ

Ανακοίνωση της παράταξης «Αλλάζουμε» του Ν. Ευαγγέλου που κάνει λόγο για αντιδημοκρατική λειτουργία

Για άλλη μια φορά η «προοδευτική» Δημοτική Αρχή Ελασσόνας λειτούργησε με τον συνήθη αντιδημοκρατικό τρόπο να θεωρεί ότι οι όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπολοίπων επιχειρήσεων του Δήμου είναι διακοσμητικά στοιχεία.

Η παράταξή μας επειδή συνεχίζει να πιστεύει και να υπηρετεί τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέλει να ενημερώσει τους δημότες ότι η κατάσταση πια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Με την αρ. πρωτ. 565/8-2-2021 πρόσκληση κληθήκαμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΛ για την συζήτηση  23!!  θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ θεώρησε περιττό να μας κοινοποιήσει τις εισηγήσεις και τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να τοποθετηθούμε επί των θεμάτων της συνεδρίασης μέχρι και την έναρξη της.

Δυστυχώς η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ επιδεικνύει για ακόμη μια φορά αλαζονική συμπεριφορά περιφρονώντας τα μέλη του Δ.Σ.

Δυστυχώς η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ, μάλλον είναι αλλεργική στο διάλογο και την αντίθετη άποψη, θεωρεί πως έχει το αλάθητο και  πρέπει να τις δίνεται λευκή επιταγή για τις αποφάσεις που λαμβάνει..

Ως αντιπολίτευση  σεβόμενοι το θεσμό του Δ.Σ.  ο εκπρόσωπός μας κ. Φώτης Καραγκόγκος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση δηλώνοντας πως αποχωρεί από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα μέλη του Δ.Σ. από τη διοίκηση της επιχείρησης, καταψηφίζοντας όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς και πολύ περισσότερο μια Δημοτική Αρχή ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον μιας επιχείρησης, για την πολιτική που αυτή θα ακολουθήσει και μια σειρά θεμάτων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στον πολίτη, κρύβοντας από την αντιπολίτευση κάθε φορά τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της.

Αν η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα θεωρεί φέουδο της την ΔΕΥΑΕΛ και τον Δήμο κάνει τεράστιο λάθος και αυτό εμείς θα το αναδεικνύουμε κάθε φορά που ολισθαίνει σε τέτοιες συμπεριφορές.

Οι δημότες όμως θα έχουν τον τελικό λόγο και αυτός σίγουρα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστος για τους διοικούντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ