ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ “ΑΙΡΕΤΩΝ” ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Από την πρώτη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σήμερα η διοίκηση της ΕΛΜΕ Λάρισας κατέθεσε σαφές στους “αιρετούς” ότι δεν έχουν δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τον κλάδο με δεδομένο ότι στις εκλογές παρωδία που έστησε το υπουργείο Παιδείας πήραν μέρος μόλις το 7% των εκπαιδευτικών και τους συγκεκριμένους ψήφισαν ελάχιστοι καθηγητές.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του οργάνου που έγινε με τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος του δ.σ. της ΕΛΜΕ Θ. Φούντας και το μέλος του δ.σ. και πρώην αιρετός Π. Ρεμπάπης σε παρέμβαση που έκαναν ξεκαθάρισαν στον “αιρετό” κ. Παναγιώτου που συμμετείχε στη συνεδρίαση αφού ο έτερος “αιρετός” την ώρα της παρέμβασης δεν συμμετείχε, ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν ότι είναι εκπρόσωποι του κλάδου και ούτε φυσικά θα τους νομιμοποιήσουν καλώντας για μια ακόμη φορά να παραιτηθούν ακολουθώντας τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ αλλά και της ΟΛΜΕ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Εν τω μεταξύ με αφορμή την ενημέρωση που έστειλε η παράταξη στην οποία ανήκουν οι 2 “αιρετοί” για τη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ αρκετοί ήταν οι εκπαιδευτικοί που την χαρακτήρισαν απαράδεκτη και πρωτοφανή ενέργεια με δεδομένο ότι πρόκειται για ενέργεια που αφορά τη διοίκηση και στο όργανο οι συμμετέχοντες δεν φορούν παραταξιακές ταμπέλες για να νομιμοποιείται η παράταξή τους να κάνει ενημέρωση για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης.

“Ο αιρετός που ποτέ δεν ενημέρωσε τα τελευταία χρόνια τον κλάδο για τα πεπραγμένα στο ΠΥΣΔΕ τώρα δείχνει μια ανεξήγητη προθυμία να ενημερώσει όχι για το τί συζητήθηκε αλλά για την ώρα και την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης”, σημείωναν ενοχλημένοι εκπαιδευτικοί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ