ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ…

Πολύωρες και διαδοχικές ήταν όπως μαθαίνουμε οι συναντήσεις των δημοτικών συμβούλων και στελεχών της παράταξης “Η πόλη που θέλουμε” όλο το Σαββατοκύριακο για να μελετήσουν τον προϋπολογισμό του δήμου Τυρνάβου, τον οποίο φέρνει προς ψήφιση σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή, δυστυχώς με δια περιφοράς συνεδρίαση, η δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής Σάμερ Αμάρι και οι δημοτικοί σύμβουλοι αφού μελέτησαν διεξοδικά όλα τα στοιχεία του προϋπολογισμού εξέφρασαν ενστάσεις και διαφωνίες οι οποίες αφού συγκεκριμενοποιήθηκαν και αναλύθηκαν και οδήγησαν στη σύνταξη ενός διαφορετικού προσχεδίου το οποίο θα κατατεθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Για αυτό το διαφορετικό προσχέδιο αλλά και για τις διαφωνίες που υπάρχους για τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής θα υπάρξει εκτενής ανακοίνωση της παράταξης πιθανότατα και εντός της ημέρας.

Εντονος ήταν στην παράταξη και ο προβληματισμός για την απουσία τεχνικού προγράμματος.

Δυστυχώς πάντως που επιλέχθηκε η δια περιφοράς συνεδρίαση και έτσι ούτε οι παρατάξεις μπορούν να μιλήσουν διεξοδικά ούτε οι δημότες μπορούν να αποκτήσουν μία σφαιρική άποψη για τον προϋπολογισμό που συντάχτηκε από ιδιωτική εταιρεία για λογαριασμό της δημοτικής αρχής.

Αλήθεια ποιος μπορεί να μας απαντήσει γιατί δεν επιλέχθηκε η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ