ΟΙ ΨΕΥΔΟΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δημήτρης Γεωργούσης, εκπαιδευτικός, Διευθυντής του ΓΕΛ Συκουρίου

Πληροφορηθήκαμε σήμερα με ηλεκτρονικό μήνυμα προς όλα τα σχολεία της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ(!!!) της ΑΔΗΚ, ότι το ΠΥΣΔΕ Λάρισας «..σύμφωνα με ενημέρωση από τους “αιρετούς” μας …. θα συνεδριάσει για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση τη Δευτέρα 22-2-2021»

Καίγονται οι ψευδοαιρετοί να υπενθυμίσουν στο κλάδο των εκπαιδευτικών την ύπαρξη τους, αυτοί που προέκυψαν από δήθεν «εκλογές» στις οποίες συμμετείχε μόλις το 7%  των εκπαιδευτικών. Δεν διστάζουν να αποκαλύψουν την καθαρά παραταξιακή δέσμευσή τους και αναφορά  ακόμα και στην «παρθενική» τους εμφάνιση.

Μετατρέπουν ένα καθαρά υπηρεσιακό όργανο σε μοχλό εξυπηρέτησης προσωπικών και κυρίως ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ συμφερόντων.  Ενημερώνουν πρωταρχικά οι ψευδοαιρετοί την παράταξή τους , όχι άμεσα τους εκπαιδευτικούς όπως θα ήταν αποδεκτό, για εκλεγμένους αντιπροσώπους και ούτε καν το εκλεγμένο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Οξύμωρο βέβαια είναι, αλλά απόλυτα κατανοητό, αυτός που έβγαζε «φλύκταινες» παλιότερα, όποτε άκουγε για ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας, να σπεύδει τώρα υποκριτικά, δήθεν να ενημερώσει μέσω της παράταξης του τους εκπαιδευτικούς.

Ανέχονται άραγε, οι έχοντες την ευθύνη λειτουργίας του ΠΥΣΔΕ Λάρισας, την παραθεσμική εκτροπή που άμεσα εκδηλώθηκε και την αποδέχονται;

Σε ότι με αφορά οποτεδήποτε και αν συζητηθεί στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας, ζήτημα που σχετίζεται με εμένα δηλώνω ότι ζητώ την εξαίρεση των ψευδοαιρετών και οποιουδήποτε αντικαταστάτη τους προερχόμενου από την παράταξή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ