ΤΟ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ» UNFAIR ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με εμφανή τη… διάθεση του γράφοντος το δημοσίευμα των «Νέων» που φιλοξενείται διαδικτυακά και από το in.gr, με τον συντάκτη του να βάλλει κατά της αντιπολίτευσης με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, ενώ σε ένα απίστευτο δημοσιογραφικό unfair το κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφία παράστασης του Θεσσαλικού Θεάτρου!

«Η αξιωματική αντιπολίτευση και οι συγγενείς παραφυάδες της έδωσαν αγώνα για να ταυτιστεί η υπόδειξη αδικημάτων με τον πολιτικό χώρο της Δεξιάς. Άνοιξε έτσι τον δρόμο στην ιεροεξεταστική ηθικολογία που απειλεί να σκεπάσει ακόμη και τις φωνές των θυμάτων. Η δική τους μαρτυρία σχεδόν δεν αρκεί. Χρειάζονται τα πρόθυμα αντηχεία για να μεταλλάξουν τον ήχο σε ανάθεμα προς το «σύστημα», την κυβέρνηση, τα πολιτιστικά ιδρύματα. Να στήσουν σκηνικό ηθικής κρίσης, όπου «ταλαντούχοι σκηνοθέτες» θα παίζουν τους μπροστάρηδες, ο αλλόφρων Χορός θα ζητάει την παραίτηση της Μενδώνη, το αίτημα για κάθαρση θα συνδέεται με τα αρχαία της Θεσσαλονίκης και το τσιμέντο στην Ακρόπολη», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Δ. Δουλγερίδης, συνοδεύοντας μάλιστα το… πόνημά του με μια φωτογραφία από παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου!!!!!

«… Γιατί καλείται, αλήθεια, μία υπουργός ή «ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια» να παραδώσουν πιστοποιητικό ελέγχου σκοτεινού παρελθόντος και δεν εγκαλούνται όσοι συνεργάστηκαν με τον κατηγορούμενο, υπέγραψαν μαζί του συμβάσεις και μοιράζονταν τη σκηνή;», συνεχίζει απτόητος ο συντάκτης εξισώνοντας και τσουβαλιάζοντας τα πάντα και όλα αυτά με τη χαρακτηριστική φωτογραφία της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν», την οποία επέλεξε (;) για να συνοδεύσει την… ανάλυση.

Αλήθεια τόσες και τόσες φωτογραφίες των Λιγνάδη – Μενδώνη κυκλοφορούν, από που και ως που η φωτογραφία των «Αγαλμάτων» και μάλιστα χωρίς καμία αναφορά στην πηγή και τον φωτογράφο;

Τελικά μας αφήνει «άγαλμα» ο αγώνας για την… ενημέρωση που δίνουν ορισμένοι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ