ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΑΕΛ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Σε ένα ματς-τελικό η ΑΕΛ υποδέχτηκε τη Λαμία σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με τους παίκτες του Τζ. Φέστα να βλέπουν μόνο ένα αποτέλεσμα στο στάδιο Αλκαζάρ, δίχως τελικά να τα καταφέρνουν γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και πριν τη συμπλήρωση 1’ λεπτού αγώνα ο Καρανίκας έκανε την εξαιρετική κάθετη για τον Μπεν Χατίρα και εκείνος πλάσαρε, με τον ο Επασί να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 3’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και ο Καραμάνος έστρωσε στον Αραμπούλι που πλάσαρε, με την μπάλα να περνά άουτ.

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες η Λαμία δεν κλείστηκε και στο 11’ ο Νάγκι μπλόκαρε σουτ του Μαρτίνες, ενώ στο 19’ ο Καραμάνος έψαξε τον Μπα στην περιοχή, εκείνος χάνοντας την ισορροπία του σούταρε, η μπάλα βρήκε και στον Ζίζιτς, με τον πορτιέρε της ΑΕΛ να καταφέρνει να μπλοκάρει αν και πεσμένος στο έδαφος κρατώντας ανέπαφη την εστία του!

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 40’ ο Ντέλετιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Τζανετόπουλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαρτίνες έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Αραμπούλι μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι γράφοντας το 0-1 για τους Λαμιώτες.

Με την έναρξη της επανάληψης η Λαμία λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον Νάγκι να λέει «όχι» στον Αραμπούλι (49’) που βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε από κοντά, ενώ στο 54’ ο  Μουκαντζό γύρισε και σούταρε για λογαριασμό της ΑΕΛ, δίχως να βρει στόχο.

Η ΑΕΛ ανέβασε κάπως ρυθμό με τη συμπλήρωση 55’ λεπτών αγώνα, με τις προσπάθειες των Ακούνια-Νικολιά να μην έχουν ευτυχή κατάληξη, ενώ στο 68’ ο Χουσίνο έπιασε το ευθύβολο μακρινό σουτ και ο Επασί σε ετοιμότητα απογειώθηκε διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 69’ ο ιδιαίτερα κινητικός Αραμπούλι έπιασε την κεφαλιά και ο Νάγκι μπλόκαρε κρατώντας το σκορ, με τον κίπερ της ΑΕΛ να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση στο 77’ σε σουτ του Μπεχαράνο κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του, ενώ στο 86’ ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 90’ η προσπάθεια του Χουσίνο μέσα από την περιοχή βρήκε στα σώματα, ενώ στα 3’ λεπτά των καθυστερήσεων τίποτα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να παραμένει βυθισμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τη Λαμία να αποχωρεί με τρίποντο-χρυσάφι στις αποσκευές της δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την υπόθεση παραμονή για τους «βυσσινί».

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46′ Νικολιάς), Κολομπίνο (89′ Σπαρβ), Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76′ Πινακάς).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος (88′ Μπιάρνασον), Ντέλετις (88′ Τζέιμς), Μπα (69′ Γκαζαριάν), Αραμπούλι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ