ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.Η. ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ο Δ. ΛΙΓΝΑΔΗΣ

Στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη δημοσιότητα, ο σκηνοθέτης αρνείται την κατηγορία για βιασμό κατά συρροή και δηλώνει αθώος ισχυριζόμενος ότι ποτέ στη ζωή του δεν εξεδήλωσε ερωτικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ούτε έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Επίσης χαρακτηρίζει ψευδείς τόσο τις δύο μηνύσεις όσο και τις μαρτυρικές καταθέσεις και κάνει λόγο για μια υπόθεση κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Όπως λέει, υποδομή της κατασκευασμένης υπόθεσης είναι η ευθεία αντιπαράθεσή του εδώ και χρόνια με πρόσωπα που συγκροτούν το Δ.Σ. για τον τρόπο που διαχειρίζονται την Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα ανάμεσα σε εκείνον και στο πρόεδρο του Σωματείου, Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο χαρακτηρίζει μέτριο ηθοποιό που βρίσκεται συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά σε αυτή τη θέση.

Κάνει λόγο για φθόνο στο πρόσωπό του, ο οποίος, όπως λέει, κορυφώθηκε από όταν ανέλαβε καλλιτεχνικός διευθυντής.

Κάποια υποκινούμενα σάιτ ξεκίνησαν, όπως λέει, να αφήνουν διαρροές σχετικά με αποκαλύψεις για κορυφαίο ηθοποιό και ακολούθησε η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, την οποία χαρακτηρίζει συνδεόμενη πολιτικά με την αντιπολίτευση και ακολούθησε η μήνυση του Βασίλη. Μέχρι εκείνο το σημείο, όπως υποστηρίζει, σκοπός ήταν η ηθική εξόντωσή του και όχι ο εγκλεισμός του σε φυλακή αλλά στην πορεία το σε βάρος του σχέδιο άλλαξε επειδή, όπως ισχυρίζεται, κάποιοι αποφάσισαν να αποκομίσουν κέρδος από την υπόθεση αυτή εμφανίζοντας δύο αδίστακτους ανθρώπους να τον καταγγέλλουν για βιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ