Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας, ενώ μιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, σχετικά με τις εξελίξεις και την προφυλάκιση του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, έκλεισε για άλλη μια φορά το τηλέφωνο. Τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος τερμάτιζε με αυτόν τον τρόπο τις συνεντεύξεις που έδινε σε διάφορες εκπομπές, κλείνοντας το τηλέφωνο ενώ οι παρουσιαστές έκαναν κάποια ερώτηση. Ανάλογο περιστατικό έγινε στο “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στο “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου και στο “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο σημερινό περιστατικό, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε να προχωρήσουν στην ουσία, ο κ. Κούγιας του είπε σε ένα τέταρτο θα μπορώ να μιλήσω, “πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά”.

“Εσείς κάντε μου τη χάρη. Δεν θέλω να αντιδικήσουμε κύριε Κούγια” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και μετά η τηλεφωνική γραμμή έκλεισε.

Για μερικά δευτερόλεπτα ο Γιώργος Παπαδάκης έμεινε άφωνος, αλλά σχολίασε στη συνέχεια “Είστε ο Αλέξης Κούγιας, στην αρχή δεν σας γνώρισα αλλά μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαίωσα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή, που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ