ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ PCR ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο και την 5η ΥΠΕ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την 5η ΥΠΕ  πραγματοποιούν αύριο Κυριακή 28-2-2021 και από ώρα 10 π.μ. έως 2 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα,  δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού με μοριακά τεστς PCR για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και για το προσωπικό που απασχολείται στις σχολικές μονάδες (διοικητικό, καθαριότητας, φύλαξης κλπ).

Η δράση πραγματοποιείται με τη μέθοδο του   drive through testing.  Για την μετάβαση  τους στη Σκεπαστή Αγορά, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να στείλουν  μήνυμα για μετακίνηση στο 13033 με κωδικό 1, να έχουν μαζί τους  αστυνομική  ταυτότητα και  έγγραφο που να αποδεικνύει πως είναι εκπαιδευτικοί (ή εργάζονται σε κάποιο σχολείο για το λοιπό προσωπικό). Επίσης,  να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Κατά την παραμονή στο χώρο,  τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com