ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Ξεκίνησε, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Νικολάου και την επιστασία του προέδρου της Κοινότητας Αμπελακίων Γιάννη Ταζέ, ο καθαρισμός των ρεμάτων εντός του οικισμού του χωριού, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων και πυρκαγιάς. Όπως διαπιστώθηκε, οι εργασίες εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς, σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Πρόκειται για ρέματα που είχαν δεκάδες χρόνια να καθαριστούν και η Δημοτική Αρχή, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, προχωρά σε επεμβάσεις  που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για τους κατοίκους των Αμπελακίων.

«Υλοποιούμε επεμβάσεις, καθαρίζοντας  ρέματα που έχουν δεκάδες χρόνια να καθαριστούν», τονίζει ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης. «Προστατεύουμε τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων της Κοινότητας Αμπελακίων.

Είναι εργασίες ουσίας και πρόληψης. Θωρακίζουμε την περιοχή, προστατεύοντας τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων της Κοινότητας Αμπελακίων. Αναδεικνύουμε τις ομορφιές και τα πετρογέφυρα. Με τις  συγκεκριμένες εργασίες καθαρίζονται τα ρέματα της Κοινότητας, ώστε να μειωθούν οι συνθήκες που δημιουργούν πλημμυρικά φαινόμενα και πυρκαγιές. Στην προσπάθεια συνέβαλαν με το μεράκι και την διάθεσή τους  οι εργάτες Βαγγέλης Περσάκης, Γιάννης Σουμέλας και Δημήτρης Πλιάγκας, τους οποίους και συγχαίρω για όλη τους  την προσπάθεια.»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com