ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 17ΧΡΟΝΟΣ

Στη σύλληψη του 17χρονου που τους έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα τελευταία 2 χρόνια προχώρησαν για μια ακόμη φορά σήμερα αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου, αφού ο ανήλικος ενεπλάκη και πάλι σε σωρεία κλοπών το τελευταίο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας και σύμφωνα με όσα ομολόγησε και ο ίδιος ο 17χρονος προέβη σε κλοπές σε τυροκομεία της περιοχής διέρρηξε αγροτικά κυρίως αυτοκίνητα από τα οποία αφαίρεσε χρήματα, έκλεψε μπαταρίες από άλλα οχήματα ενώ αφαίρεσε και από αγροτικές αποθήκες αλυσοπρίονα και άλλα μηχανήματα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν κάποια από τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, αν και όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν λόγω της ηλικίας του αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος ανήλικος έχει επιδείξει μία ιδιαίτερα παραβατική συμπεριφορά και επειδή δεν έχει και κάποιο άτομο να τον ελέγξει ή να τον συνετίσει αρκετοί είναι οι κάτοικοι του Τυρνάβου που απευθύνουν για μια ακόμη φορά έκκληση μέσω της σελίδας προς τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου να επέμβει στην Εισαγγελία ζητώντας να βρεθεί τρόπος ώστε ο ανήλικος να μεταφερθεί σε κάποιο ίδρυμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ