ΤΟ 13ΑΡΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΕΡ Δ. ΠΙΝΑΚΑΣ

Πολλά και ενδιαφέροντα προέκυψαν μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού με 1-0, αφού οι «βυσσινί» έπιασαν… 13άρι, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στη διοργάνωση αλλά και πετυχαίνοντας το 13ο τέρμα τους στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα να πανηγυρίσουν νίκη από τις 4 Νοεμβρίου και την ανατροπή στους Ζωσιμάδες, ενώ παράλληλα πανηγύρισαν και την πρώτη επιτυχία τους στο στάδιο Αλκαζάρ!

Σημείο αναφοράς ο νεαρός σκόρερ της ΑΕΛ Δ. Πινακάς, που επέστρεψε στην αρχική 11άδα δριμύτερος πετυχαίνοντας το 7ο προσωπικό του τέρμα στη SL, υποχρεώνοντας τον Μελίσσα να μαζέψει την μπάλα από το δίχτυα του μετά το άπιαστο απευθείας σουτ εκτός περιοχής, κάτι που οδήγησε τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Τρ. Δέλλα σε μια μάλλον άκομψη δήλωση για τον κίπερ του.

Από κει και πέρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, με τις… διαρροές για απομάκρυνση ακόμη και νεοαποκτηθέντα παίκτη να δίνουν και να παίρνουν, την ώρα που στη χθεσινή αναμέτρηση ο Τζ. Φέστα «ξεπάγωνε» τον Τρούγιτς και έπαιρνε στην αποστολή τον Μούζεκ!

Τώρα αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και την όλο νόημα δήλωση του Μ. Μπέρτου στο συνδρομητικό κανάλι πως «έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ομάδα αλλά δε θέλω να σταθώ, δε με αφορούν, εμείς κοιτάμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και να βγάλουμε την ομάδα από αυτό το αδιέξοδο», εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί τον… Γολγοθά που έχουν να ανέβουν οι «βυσσινί» ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Επειγόντως βαθμοί και… ηρεμία είναι το ζητούμενο και το ταμείο στο τέλος, για να επανέλθουμε στα λεγόμενα του Μ. Μπέρτου.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ