ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Με έκδηλη την ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των φυλακών εργαζόμενοι της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης ένστολη διαμαρτυρία μπροστά στην πύλη της φυλακής και στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας τους.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν προσλήψεις, αποζημιώσεις δεδουλευμένης εργασίας, εξοπλισμό ασφαλείας και βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, ενώ έκδηλη είναι η ανησυχία που καταγράφεται και για το θέμα των εμβολιασμών τους για το οποίο σας ενημέρωσε το paidis.com με αναλυτικό ρεπορτάζ.

«Έχουμε να δούμε προκήρυξη από το 2008, ενώ και ο εξοπλισμός μας είναι απαρχαιωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Βαλάρης, εκπρόσωπος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ, με τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης Χρ. Ντρίγκα να επανέρχεται στο φλέγον θέμα των εμβολιασμών, υπογραμμίζοντας παράλληλα και την ανάγκη άμεσης μεταφοράς του θαλάμου κράτησης που βρίσκεται στην Ογκολογική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε άλλο χώρο.


«Ελπίζουμε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτης να ικανοποιήσει επιτέλους το αίτημα διευκολύνοντας το έργο μας και τη νοσηλεία των κρατουμένων», κατέληξε ο κ. Ντρίγκας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ