ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων του προγράμματος  «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.

Ωφελούμενες ήταν οικογένειες με παιδιά έως 17 χρονών ,δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Προϊόντα που διανεμήθηκαν: Αλεύρι Σίτου, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Μαρμελάδα, Μέλι Ανθέων, Πραλίνα Φουντουκιού, Οδοντόβουρτα, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης και Σκόνη για πλύσιμο Ρούχων.

Ειδικά για τις οικογένειες με τέκνα ως 2 χρόνων  διανεμήθηκαν συμπληρωματικά τα κάτωθι προϊόντα: Γάλα Εβαπορέ, Κρέμα Δημητριακών, και Κρέμα Ριζάλευρο.

Η διανομή υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων-(ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ). Στη διάρκεια της διαδικασίας παρευρέθηκε  και η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών  κ. Σοφία Χατζηπλή.

Η όλη προσπάθεια συντονίστηκε  από  την Πρόεδρο της  ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ και υπεύθυνη διανομής κ. Ευαγγελία Χαμορούσου, ενώ στην όλη προσπάθεια συνέφεραν η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Β. Κυρίτση καθώς και  στελέχη της κοινωνικής δομής Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ