ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τυρνάβου προς τους μαθητές και τους δασκάλους τόσο του Δημοτικού Δαμασίου όσο και του Δημοτικού Ροδιάς για την σπουδαία επιτυχίας τους, καθώς κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στον μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «200 χρόνια παρελθόν. Πόρος για το μέλλον» και στην κατηγορία «Λογότυπο».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, διοργάνωσε μαθητικό διαγωνισμό αφίσας και λογότυπου με θέμα «200 Χρόνια παρελθόν· πόρος για το μέλλον».

Για την αξιολόγηση του μαθητικού παραγόμενου συστάθηκε με ευθύνη του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας άμισθη εννιαμελής Επιτροπή. Η Επιτροπή εργάστηκε από την Τρίτη 23/02/2021 μέχρι την Πέμπτη 25/02/2021 για την αξιολόγηση των έργων στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων.

Έτσι, οι μαθητές μας διακρίθηκαν από ένα σύνολο των τετρακοσίων και πλέον έργων των μαθητών και μαθητριών όλων των τύπων Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό αφίσας και λογότυπου.

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, αξίζουν αφενός μεν στους μαθητές οι οποίοι επέδειξαν αξιοζήλευτη γνώση, διάθεση, φιλοπατρία και δημιουργικότητα αφέτερου και στους δασκάλους αλλά και τις οικογένειες των παιδιών για την άριστη διαπαιδαγώγηση και την καθοριστική συμβολή στην εξέλιξη τους.

Ο Δήμος Τυρνάβου θα σταθεί δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε σας προσπάθεια.

Για ακόμη μία φορά θερμά συγχαρητήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ