ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΘΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Θέμα ωρών η πλήρης αποκατάσταση της θολότητας υποστηρίζει η ΔΕΥΑΛ, ενώ αναμένεται νέα διανομή εμφιαλωμένου νερού σήμερα – Συνολική διάθεση 100.000 λίτρων από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ, μέσα σε ένα 24ωρο Δείτε τα σημεία διανομής

Σε σχέση με την θολότητα του νερού που εμφανίστηκε στο δίκτυο της ΔΕΥΑΛ, μετά την εκδήλωση των σεισμικών φαινομένων από την επιχείρηση γίνονται γνωστά τα εξής:

Στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της ΔΕΥΑΛ, η θολότητα έχει περιοριστεί κατά πολύ ή έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, από τους ισχυρούς σεισμούς, σε μία από τις ομάδες γεωτρήσεων της ΔΕΥΑΛ, από τις οποίες υδρεύεται η Λάρισα θα αποκατασταθεί πλήρως τις επόμενες ώρες. Μέχρι την έκδοση σχετικής ανακοίνωση ισχύουν όσα έχουν ανακοινωθεί χθες για τη μη πόση νερού όπου εμφανίζεται θολότητα.

Νέα διανομή εμφιαλωμένου νερού

Δήμος Λαρισαίων και ΔΕΥΑΛ προγραμματίζουν  νέα διανομή εμφιαλωμένου νερού δωρεάν, σήμερα στις 10.30 περίπου το πρωί.  στα γνωστά 6 σημεία διανομής.

Σημειώνεται ότι χθες διανεμήθηκαν 60.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού και σήμερα θα διανεμηθούν άλλα 40.000 λίτρα. Συνολικά με την ολοκλήρωση της σημερινήης διανομής θα έχουν διατεθεί 100.000 λίτρα .

Τα σημεία διανομής είναι τα εξής:

  1. Κεντρική Πλατεία Λάρισας
  2. Κτiριο της ΔΕΥΑΛ, (υδατόπυργος)
  3. Σκεπαστή αγορά Νεάπολης (σπιτάκι Δήμου Λαρισαίων)
  4. Πολιτιστικό κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου  (Βόλου & Ηρ. Πολυτεχνείου)
  5. Λέσχη Πολιτισμού Αμπελοκήπων (Μύρων 5-7)
  6. Ροδοπούλειο (Γαριτσίου και Λευκίππου).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com