Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ

Μια πρωτοφανή και καθ’ όλα ανεξήγητη απόφαση για την πραγματοποίηση μαθημάτων με τηλεκπαίδευση στους σεισμόπληκτους νομούς της Θεσσαλίας πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης η ηγεσία του υπουργείου παιδείας στέλνοντας και τις σχετικές εντολές στον ΠΔΕ Θεσσαλίας ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τις ΔΔΕ ευθύνης του.

Οπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο η ανακοίνωση της απόφασης ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και αυτοδιοικητικούς, με αποτέλεσμα να βγουν αρκετές ανακοινώσεις ενώ χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση της βουλευτή Στ. Μπίζιου στην υφυπουργό Παιδείας Ζ. Μακρή για να φτάσουμε το βράδυ στην διόρθωση της απαράδεκτης απόφασης και στην επικράτηση της λογικής.

Αν μη τί αλλο για μια ακόμη φορά η κ. Κεραμέως και οι υπόλοιποι στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας απέδειξαν και με τη χθεσινή τους ενέργεια ότι είναι εκτός πραγματικότητας και μακριά από την κοινωνία, όταν ζητούν από ταλαιπωρημένους ανθρώπους που ξενύχτησαν λόγω σεισμών να υποστούν το μαρτύριο της τηλεκπαίδευσης μέσα σε σπίτια που κουνιούνται από τους μετασεισμούς ή είναι λόγω βλαβών επικίνδυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ