Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ (φωτο – βίντεο)

Σε Δαμάσι και σεισμόπληκτα χωριά του δήμου Ελασσόνας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Π.Ε Λάρισας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που ξεκίνησε τις επαφές του από το Δαμάσι Τυρνάβου.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τυρνάβου Γ. Κόκκουρα και έσπευσε στην εκκλησία και το σχολείο του χωριού, πριν καταλήξει στο γήπεδο του Δαμασιακού, όπου και συνομίλησε με τους πληγέντες εκφράζοντας τη συμπαράστασή του και τονίζοντας πως θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις άμεσες ανάγκες τους, επικεντρώνοντας τόσο στις αποζημιώσεις όσο και στην ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό τους.

«Είναι μία φυσική καταστροφή και πρέπει όλοι να ενώσουμε δυνάμεις για να την αντιμετωπίσουμε, το ευτύχημα είναι πως δεν θρηνήσαμε θύματα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας λόγο για «βομβαρδισμένο τοπίο» και καλώντας την κυβέρνηση για άμεσες αυτοψίες και αποζημιώσεις, όπως και για 6μηνη απαλλαγή των επιχειρηματιών από φορολογικές υποχρεώσεις.

Ο κ. Τσίπρας, που συνοδεύονταν από τους τοπικούς βουλευτές Β. Κόκκαλη και Ά.Βαγενά και στελέχη του κόμματος, στάθηκε ιδιαίτερα και στο τεράστιο θέμα των εμβολιασμών ζητώντας άμεσο κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό των πληγέντων, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για το Μεσοχώρι Ελασσόνας όπου θα πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ