ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Διαβεβαιώσεις στον βουλευτή της ΝΔ Χρ. Κέλλα για τη διεξαγωγή τηλεκπαίδευσης χωρίς απουσίες για τους μαθητές των σεισμόπληκτων περιοχών παρείχε σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com, σύμφωνα με τις οποίες το υπουργείο δρομολογεί τη λειτουργία των σχολείων της Π.Ε Λάρισας, που εξακολουθεί να κινείται και να ζει στους ρυθμούς του Εγκέλαδου, με τη μορφή της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, διευκρινίζοντας μάλιστα πως η διαδικασία ξεκινά από Δευτέρα.

Σημειώνεται πως η διαδικασία αφορά σε όλους τους μαθητές που έχουν τη δυνατότητα αλλά και την ψυχολογία να το κάνουν, ενώ για τους υπόλοιπους μαθητές που δεν είναι σε θέση πάρουν μέρος στο μάθημα δεν τίθεται ζήτημα απουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κέλλας που είχε κάνει σχετική παρέμβαση για τη διασφάλιση κάποιων μπόνους για τους υποψήφιους των πανελλαδικών που προέρχονται από τις σεισμόπληκτες περιοχές επισήμαινε σήμερα ότι επίκειται νομοθετική ρύθμιση που θα ικανοποιεί το σχετικό αίτημα που ακούγεται όλο και πιο δυνατά στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ