ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα των Απόκρεων και παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο οι μεγάλες προσφορές σας περιμένουν  και αυτή την εβδομάδα σε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων. Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο περιμένει τις Απόκριες και συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές μας για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 08 Μαρτίου έως και το Σάββατο 13 Μαρτίου είναι :

Μπριζόλες λαιμού χοιρινές 3,59€/κιλό

Ψαχνό χοιρινό 3,59€/κιλό.

Μπριζόλες χοιρινές  κόντρα 3,89€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 2,69€/κιλό.

Σνίτσελ χοιρινό 3,99€/κιλό.

Σπάλα χοιρινή με λίγο κόκκαλο για τηγανιά ή μαγείρεμα 2,89€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 4,99€/κιλό.

Μοσχαράκι ψαχνό 7,39€/κιλό.

Αρνί ολόκληρο ή κατσίκι 5,89€/κιλό.

Μισό αρνί η κατσίκι 6,49€/κιλό.

Πρόβατο μπούτι ή μπροστινό (χεράκι) 3,49€/κιλό.

Μπούτια κοτόπουλο 2,09€/κιλό.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com