ΑΘ. ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΔΑΜΑΣΙ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Μήνυμα της πολιτευτή Λάρισας της ΝΔ 

Θεωρώ χρέος μου να τιμώ πάντα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όλες εκείνες τις γυναίκες οι οποίες έδωσαν σε εμένα, και τόσες άλλες, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Άλλωστε, κάθε γενιά δίνει τους δικούς της αγώνες που σημαδεύουν την πορεία του μέλλοντος.

Σήμερα, τώρα, οι γυναίκες όλου του Νομού μας, οι γυναίκες της ιδιαίτερης πατρίδας μου στον Τύρναβο, στο Δαμάσι, αλλά και στην Ελασσόνα, δίνουν μάχη να κρατήσουν ενωμένη την οικογένεια τους, να φροντίζουν τα παιδιά και τους ηλικιωμένους σε μια σκηνή, έξω από τη θαλπωρή του σπιτιού, με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες να μην περιμένουν. Αναμφίβολα η άμεση αντίδραση της Πολιτείας και η κινητοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών παρηγορεί και ενθαρρύνει.

Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το πλήγμα στα σπίτια, στις καρδιές, και στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Και αυτόν τον πόνο μόνο οι γυναίκες μπορούν να απαλύνουν με τη φροντίδα, την αγάπη τους και την ήρεμη δύναμη που τις χαρακτηρίζει. Σε αυτές τις γυναίκες, τις διπλανές μας, τις φίλες μας, τις συντοπίτισσές μας υποκλινόμαστε σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλες! Δύναμη, υπομονή και κουράγιο!

Αθηνά Π. Σιαφαρίκα Δικηγόρος Πολιτευτής Ν. Λαρίσης, ΝΔ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ