ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ  ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ-ΔΕΝΤΡΑ

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησε πίσω του ο εγκέλαδος στα Πλατανούλια και στα Δέντρα του Δήμου Τυρνάβου. Όπως αναφέρουν ο Σύλλογος  Πλατανουλίων ¨ο Άγιος Χαράλαμπος¨ και ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, δεκάδες είναι οι οικογένειες που είναι αναγκασμένες να ξεσπιτωθούν εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού της Τετάρτης και των μετασεισμών που ακολούθησαν  στην περιοχή Δένδρων – Πλατανουλίων, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις περισσότερα από 70 σπίτια είναι ακατάλληλα εξαιτίας των ζημιών που προκάλεσε ο εγκέλαδος.

Τόσο στα Πλατανούλια όσο και στα Δένδρα έχουν στηθεί σκηνές για τους σεισμόπληκτους οι οποίες μπορούν προσωρινά να φιλοξενήσουν τους πληγέντες.

Τεράστιες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν και στα Δημοτικά σχολεία της περιοχής όπως και στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Οι δύο φορείς ζητούν ΑΜΕΣΗ στήριξη από το Δήμο, την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση ανάλογη των άλλων περιοχών που πλήγηκαν και  που δίνεται η μεγαλύτερη βαρύτητα μέχρι σήμερα.

Τέλος θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους πολίτες, τις εθελοντικές οργανώσεις, τους συλλόγους καθώς και τους φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδος για τη συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ