ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Η ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΑΕΛ, που σε εξ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστικής της Super League γνώρισε την ήττα στη Λαμία από την τοπική ομάδα με 2-1, δεχόμενη τέρμα στο 88’ από τον πρώην «βυσσινί» Μ. Ντέλετιτς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ «Αθ. Διάκος» και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησαν με τον Καραμάνο, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Νάγκι διώχνοντας εντυπωσιακά, ενώ η ΑΕΛ απάντησε στο 11’, με τον Ακούνια να σουτάρει μέσα από την περιοχή δίχως να βρει στόχο.

Στο 28’ η έμπνευση του Κολομπίνο βρήκε σε ετοιμότητα τον Επασί που μπλόκαρε, ενώ στο 33’ η Λαμία άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σέντρα ο Καραμάνος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στον Τζανετόπουλο, εκείνος έκανε το σουτ, ο Νάγκι έδιωξε εντυπωσιακά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Αντέτζο από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Το τέρμα ανέβασε την ψυχολογία της Λαμίας που έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι «βυσσινί» βρήκαν απάντηση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε αριστοτεχνικά κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι και στη συνέχεια στο κεφάλι του Επασί καταλήγοντας στα δίχτυα της Λαμίας για το 1-1!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (52’) ο Νάγκι κράτησε το σκορ αντιδρώντας σωτήρια σε εξ επαφής κεφαλιά του Αντέτζο, ενώ στο 58’ το σουτ του Ζίζιτς εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Επασί.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους, κόντρα στην εικόνα του ματς όμως ο Ντέλετις «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του στο 88’, όταν μετά από στημένο η άμυνα της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Σέρβο και εκείνος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Ντέλετιτς (90’+5’ Τζέιμς), Τζανδάρης, Μπεχαράνο (90’ +5’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (76’ Πίτι), Αραμπούλι, Καραμάνος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Γκράουρ, Πινακάς (73’ Μουκάντζο), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γιακιμόφσκι, Ντουρμισάι (85’ Νούνιτς), Ακούνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26η)

Κυριακή 14/3

ΑΕΛ – Ολυμπιακός

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Άρης – ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Βόλος – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Λαμία – Ατρόμητος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 64
Άρης 48
ΑΕΚ 48
ΠΑΟΚ 47
Αστέρας Τρίπολης 42
Παναθηναϊκός 42

———————————————-

Βόλος 30
ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 28
Ατρόμητος 27
Απόλλων Σμύρνης 25
Λαμία 22
Παναιτωλικός 20
ΟΦΗ 19
Α.Ε.Λ. 16

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LamiaSports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ