ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σε έκτακτη εμφάνιση χθες στα κανάλια ο πρωθυπουργός, ανήσυχος, ακομβίωτος και αξύριστος μα πάντα αμετακίνητος ως εγγυητής της ενότητας ο Κ. Μητσοτάκης, έσπευσε σε διάγγελμα κατακεραυνώνοντας τους «απέναντι».

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει», ανέφερε βλοσυρός με αφορμή τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, ενώ ο άγριος ξυλοδαρμός νεαρού λίγα 24ωρα πριν έγινε απλώς Κυριακή.

Κουβέντα φυσικά και για τους κάθε λογής Κυρανάκηδες, που σε τηλεοπτική μετάδοση (και παρά τη σφοδρή αντίδραση των παρουσιαστών) ξανάφεραν στο προσκήνιο το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, δεν ήθελε και πολύ το διαδίκτυο.

«Ανέβηκε» το διάγγελμα στην πρωθυπουργική σελίδα και με το καλημέρα χιλιάδες ήταν τα σχόλια περί πολιτικής ανικανότητας και ανεξέλεγκτης κρατικής βίας από τα πρωτοπαλίκαρα του Χρυσοχοΐδη.

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω», έκλεισε με στόμφο ο πρωθυπουργός, που αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο επίσημο προφίλ του δεν έπεισε κανέναν και μάλλον εξόργισε με τις (τουλάχιστον) επιλεκτικές αναφορές του.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ