ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ 303 ΠΕΒ

Κυριευμένοι από αγωνία προσήλθαν σε εργασία από την περασμένη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του 303 ΠΕΒ, την ώρα που σύμφωνα με τον σύλλογό τους οι εγκαταστάσεις του παρουσιάζουν ζημιές, ενώ το άγχος τους μεγαλώνει λόγω και της παλαιότητας των κτιρίων.

«Χωρίς να είμαστε ειδικοί ορισμένες από τις ζημιές έπειτα από οπτικό έλεγχο φαίνονται ιδιαίτερα σοβαρές», αναφέρεται σε έγγραφο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ-ΓΕΣ Ν. Λάρισας με παραλήπτη τον Δντη ΓΕΣ/ΔΤΧ, με τη διοίκηση του συλλόγου να στέκεται ιδιαίτερα και στην παλαιότητα των εγκαταστάσεων (10ετίας 1950-1960) εκφράζοντας φόβους για την στατικότητά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com μηχανικός της 1ης Στρατιάς επιθεώρησε το κτίριο, με τους εργαζόμενους ωστόσο-και σε αναμονή του σχετικού πορίσματος-να μην εφησυχάζουν, αφού με έγγραφό τους προς τον δήμο Λαρισαίων ζητούν ελέγχους και από ειδικά κλιμάκια του αρμόδιου υπουργείου

Το θέμα απασχόλησε και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, που προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, ωστόσο αίσθηση και ποικίλα αρνητικά σχόλια προκαλεί το γεγονός πως αν και δεν υπάρχει ακόμη πόρισμα το προσωπικό κλήθηκε να εργαστεί κανονικά μόλις 5 μέρες μετά τον ισχυρό σεισμό!

«Ζητούμε την έγκριση προσωρινής διακοπής λειτουργίας μέχρι την έκδοση του πορίσματος», επιμένει ο Σύλλογος Υπαλλήλων, που καλεί τους αρμόδιους του ΓΕΣ να επισκεφθούν το κτίριο προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες ανασφάλειας κάτω από τις οποίες εργάζεται τόσος κόσμος.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ