ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ “ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ” ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ 

Παραδόθηκαν στους  Δήμους  Τυρνάβου και Ελασσόνας και στις δομές των καταυλισμών Δαμασίου και Βλαχογιαννίου, από το δίκτυο #Κανείς_Μόνος, όλα τα τρόφιμα και τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία για διάστημα δύο ημερών, για τους σεισμόπληκτους και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Μετά τη  διήμερη, συγκινητική και  μεγάλη  συμμετοχή των Λαρισαίων στο κάλεσμα του κοινωνικού δικτύου #Κανείς Μόνος,  το οποίο,  με πρωτοβουλία της βουλευτή του νομού Λίτσας Λιακούλη και σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, οργάνωσε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συμπολίτες της Λάρισας, του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, παραδόθηκαν στις δομές των σεισμοπαθών, καθώς και στις κοινωνικές δομές των Δήμων όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν από τους Λαρισαίους που πλημμύρισαν με την αγάπη τους την Κεντρική Πλατεία και συνέβαλαν καθοριστικά στη συλλογή μεγάλων ποσοτήτων απαραίτητων ειδών .

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, μεταφέρθηκαν από το δίκτυο #Κανείς Μόνος και τη  βουλευτή Ε. Λιακούλη και παραδόθηκαν στους Δημάρχους Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, καθώς και στους Προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων Δαμασίου Γιώργο Τσανάκα και Βλαχογιαννίου Ανδρέα Παπακυπριανό, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δραγατσίκη

Το δίκτυο  #Κανείς Μόνος,  με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες για την μεγάλη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του, ενώ ειδική ευχαριστία εκφράζει στο Δήμο Λάρισας για τη φιλοξενία στα περίπτερα της Κεντρικής Πλατείας, στην μεταφορική εταιρία «Κλήμης» που πραγματοποίησε τις μεταφορές των προϊόντων δωρεάν, καθώς την ενοριακή συντροφιά του Ιερού Ναού του Μεγαλομάρτυρος Αγ. Γεωργίου Λάρισας και προσωπικά στον Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Κοντογιάννη, που προσέτρεξαν και προσέφεραν σημαντική βοήθεια, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης,  ένα μήνυμα ότι στον τόπο μας είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   και  #Κανείς_Μόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ