ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συγκέντρωση ενάντια στην αστυνομοκρατία και την καταστολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Ταχυδρομείου, με πρωτοβουλία της Α.Κ. Λάρισας.

«Ήρθε ο καιρός η κοινωνία να διαλέξει πλευρά», σημειώνουν οι διοργανωτές απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση, ενώ σε ανακοίνωση της Κίνησης αναφέρονται τα εξής:

“1 χρόνος σχεδόν lockdown, 2 χρόνια σχεδόν διακυβέρνησης, αμέτρητα χτυπημένα σώματα, σκάνδαλα μέχρι και υποθέσεις συγκάλυψης παιδεραστίας. Αυτή είναι μία περιληπτική και σύντομη περιγραφή της καθημερινότητας με την πλειοψηφία των ΜΜΕ να έχουν εξελιχθεί σε γραφεία Τύπου της κυβέρνησης και της Αστυνομίας.

Απαγορεύσεις μετακίνησης, αστυνομία παντού. Το κράτος δείχνει απλά το πρόσωπο του πάνω στην κοινωνία αντιμετωπίζοντας την ως εχθρό. Άλλωστε ο ρόλος του πάντα αυτός ήταν. Απέναντι από την κοινωνία.

Και η κοινωνία με την σειρά της βιώνει στο έπακρο αυτή την καταπίεση. Η αλαζονική εξουσία που καμία επαφή δεν έχει με τους πολίτες, απλά πλάθει την φούσκα της μέσω των ΜΜΕ, απορεί για τις “διχαστικές” εικόνες στους δρόμους της Ελλάδας. Διαγγέλματα για τραυματισμένους αστυνομικούς. Κατηγορούμενοι, διαπομπεύσεις, την ίδια ώρα που η Αστυνομία δρα σαν κρατική συμμορία.

Η θέση του κράτους είναι ξεκάθαρη: με όσους χτυπάνε, τραμπουκίζουν, βρίζουν χυδαία, προσαγάγουν, στέλνουν στα δικαστήρια όποιον/α σταθεί στον δρόμο τους. Τα βίντεο και οι μαρτυρίες αμέτρητες για όλα αυτά. Το κράτος ξέρει τι κάνει ,τάσσεται δίπλα στην συμμορία του γιατί αυτός είναι ο ρόλος του και από αυτό έρχονται οι εντολές. Ήρθε ο καιρός και η κοινωνία να διαλέξει πλευρά απέναντι σε όλα αυτά.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/3 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

-ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

-ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

-ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ