ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ «ΚΙΤΡΙΝΟ»

Πονοκέφαλος για τη δημοτική αρχή οι 10 σχολικές μονάδες που παρουσιάζουν προβλήματα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι στα σχολικά συγκροτήματα του δήμου Λαρισαίων, ενώ όπως ανακοινώθηκε προβλήματα εντοπίστηκαν σε 10 σχολικές μονάδες που θα επανελεγχθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com τα σχολεία που χαρακτηρίστηκαν «κίτρινα» και αναμένεται να επανελεγχθούν είναι επίσης το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο ΓΕΛ, το 6ο Γυμνάσιο και το 6ο ΓΕΛ, το 21ο Δημοτικό, το 16ο Δημοτικό και το 32ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (φωτο). Πρέπει να σημειώσουμε ότι κίτρινα είχαν χαρακτηριστεί επίσης το διδακτήριο του 1ου, 2ου, 6ου ΕΠΑΛ, 1ου ΕΚ και 1ου ΔΙΕΚ, το κτίριο του 1ου ΓΕΛ Λάρισας και το κτίριο του Σ.Σ. Φαλάνης.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων αναφορικά με τους ελέγχους στα σχολικά κτήρια, υπογραμμίζονται τα εξής:

«Συνεχίζονται από μικτά κλιμάκια μηχανικών των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» και του Δήμου Λαρισαίων, οι έλεγχοι στα 56 σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Λαρισαίων, στα οποία λειτουργούν 150 σχολικές μονάδες.

Μέχρι σήμερα έχει ελεγχθεί περίπου το 85% των σχολικών κτιρίων και έχουν προκύψει πρωτογενώς προβλήματα σε 10 σχολικές μονάδες.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ στα κτίρια που παρουσιάστηκαν προβλήματα θα γίνει πλήρης και αναλυτικός επανέλεγχος».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ