ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ – ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Λάρισας και του Αμπελώνα αλλά και στους συναδέλφους του στη ΔΟΥ Λάρισας η είδηση του θανάτου του πρώην διευθυντή της υπηρεσίας Θανάση Καραγκιόζη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, ύστερα από μάχη με ασθένεια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου στις 2.00 μ.μ. στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Καλλιόπη, τα παιδιά τους Διονύσιο, Πέτρο, γονείς.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στη 1 μ.μ.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ

Σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του οι συνάδελφοί του στη ΔΟΥ Λάρισας κάνουν λόγο για έναν αξιόλογο άνθρωπο, και για έναν άξιο συνάδελφο που είχε πάντα σαν προτεραιότητά του την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, τη δικαιοσύνη στην υπηρεσία, επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά προς συναδέλφους και συναλλασσόμενους.

ΟΠως αναφέρουν ο Θανάσης Καραγκιόζης διατέλεσε διευθυντής το διάστημα 2010 – 2014 στην Α’ ΔΟΥ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ομαλή ολοκλήρωση των δύσκολων εργασιών συγχώνευσης των υπηρεσιών.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός και πρόσχαρος, με ενδιαφέρον για τα κοινά και την πολιτική, με διάθεση προσφοράς στον τόπο του. Μάλιστα είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αμπελώνα, ενώ συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και σημαντικές εκδηλώσεις της υπηρεσίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ