ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ (ΦΩΤΟ)

Από οικίσκους και τρόφιμα μέχρι ερυθρόλευκους χαρταετούς για τα κούλουμα και μπάλες ποδοσφαίρου για τους πιτσιρικάδες περιλάμβανε η αποστολή αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, που στήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη. Οι πρώτοι τέσσερις οικίσκοι έφτασαν το Σάββατο στο Δαμάσι, με τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, τον δήμαρχο Τυρνάβου Γ. Κόκκουρα και τον Σεβασμιότατο Ελασσόνας Χαρίτωνα να δίνουν το παρών ευχαριστώντας τους ερυθρόλευκους για τη βοήθεια.

Σε σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρονται τα εξής:

Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός προχώρησε στη δωρεά 20 οικίσκων πλήρως εξοπλισμένων με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και πλήρη οικιακό-ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, με στόχο την άμεση ανακούφιση σεισμόπληκτων οικογενειών. Παράλληλα απεστάλησαν τρόφιμα, κουβέρτες και είδη καθαρισμού.

Το Σάββατο 13/3, αναχώρησαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» οι πρώτοι τέσσερις οικίσκοι που έφτασαν και τοποθετήθηκαν στο Δαμάσι . Με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, το «ερυθρόλευκο» κονβόι αλληλεγγύης τους παρέδωσε στον Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα με τους υπόλοιπους 16 οικίσκους να τοποθετούνται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μητροπολίτης Χαρίτων, αφού έλαβε τα κλειδιά των πρώτων τεσσάρων οικίσκων από τον κ. Βασιλειάδη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με πολύ μεγάλη συγκίνηση υποδεχόμαστε τους πρώτους οικίσκους τους οποίους κατόπιν του ταπεινού μας αιτήματος ανταποκρίθηκε θετικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και διέθεσε εδώ στους σεισμοπαθείς κατοίκους του Δαμασίου. Του είμαστε ευγνώμονες, τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη αυτή δωρεά».

Με τη σειρά του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό για την έμπρακτη συμπαράσταση στους ανθρώπους του Δαμασίου και της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από το σεισμό» ενώ ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί είναι μια προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάστηκε απίστευτα σκληρά αυτές τις μέρες».

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ