ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ “ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΝΙΑΚΑ

Με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του ηρωικού 1821, συνεχίζουμε να ζούμε σε μια από τις «θερμότερες» γωνιές της γης, έχοντας δίπλα μας γείτονες που δημιουργούν συνεχώς εντάσεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας απολαμβάνουν την απεριόριστη εκτίμηση της ελληνικής κοινωνίας και βρίσκονται διαρκώς σε εγρήγορση, στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη τόσο στην ειρήνη όσο και στον πόλεμο.

Μιας κοινωνίας που κατανοεί από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο, την αποστολή και το έργο των ένστολων. Ένα έργο που αναπαριστάται ξεκάθαρα, μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών, στο μοναδικής θεματολογίας βιβλίο της Χρυσάνθης Νιάκα “Το Μεγάλο Σπίτι” που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΓΡΑΦΗΜΑ», με την εξαιρετική εικονογράφηση του Φώτη Παπαστεφάνου.

Αυτό το βιβλίο εμπνέει μικρούς και μεγάλους καθώς στις σελίδες του προβάλλονται με άριστο τρόπο, μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και το αίσθημα εθνικής ασφάλειας που παρέχουν, επικεντρώνοντας παράλληλα και στην πολύ-επίπεδη κοινωνική τους προσφορά! Μια πρόσφορα που με τα τελευταία σεισμικά γεγονότα στην περιοχή μας, γίνεται κάθε μέρα ουσιαστικά αντιληπτή.

Το βιβλίο διατίθεται από όλα τα βιβλιοπωλεία της Λάρισας, το Στρατιωτικό Πρατήριο της πόλης και σε όλα τα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία.

https://grafima.com.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9/

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Χρυσάνθη Νιάκα γεννήθηκε στο Κρόκιο Μαγνησίας. Σπούδασε Νοσηλευτική στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και στη συνέχεια εργάστηκε ως Αξιωματικός Νοσηλεύτρια στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία των Αθηνών και της Λάρισας. Είναι κάτοχος πτυχίου στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλίας στην «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» και φοιτά στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Λάρισας της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, ενώ στην παρούσα χρονική στιγμή υπηρετεί στο 404 ΓΣΝ, με το βαθμό της Συνταγματάρχη (ΥΝ). Στην προσωπική της ζωή είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ