ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ  ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Συγκινητική  η συμμετοχή των Λαρισαίων στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης <Λάρισα Μπροστά > για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας . Σημαντική στήριξη προσέφερε ο   Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΕ Λάρισας  , όπου ο Πρόεδρος κ.Πλατανησιώτης Γεώργιος και τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στη Νεάπολη και προσέφεραν  1000 εμφιαλωμένα νερά  , ενώ την όλη προσπάθεια στήριξε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας  κ.Χρήστος  Καπετάνος καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ  κ.Νίκος Παπαγεωργίου .

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους Λαρισαίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης μας και έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημα τους υλική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους των χωριών που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο. Ετούτες τις δύσκολες για όλους ώρες είναι καλό να αποδεικνύουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας»

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωση της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου από την Σκεπαστή της Νεάπολης στη  Λάρισα, εκεί όπου στήθηκε η επιχείρηση «προσφορά προς τους σεισμόπληκτους» την οποία διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Λάρισα Μπροστά».

«Θα συνεχίσουμε, έμπρακτα, να στηρίζουμε τους σεισμόπληκτους, ακόμα και όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν πέσει επάνω τους. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους αυτούς να νιώσουν πως η πολιτεία δεν θα τους ξεχάσει. Είμαστε εδώ για να υπενθυμίζουμε διαρκώς σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι πως τα τραύματα που προκάλεσε ο σεισμός θα πρέπει άμεσα να επουλωθούν», κατέληξε στη δήλωση της η κα Καραλαριώτου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν στους συμπολίτες μας στα χωριά του δήμου Λαρισαίων που επλήγησαν από τον σεισμό  , σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ