ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΣΕΠΕΘ), την Παρασκευή 12 Μαρτίου του 2021, παρέδωσε ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, τροφίμων, ειδών υγιεινής και γενικότερα ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία προσφέρθηκαν και συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του, στην Κοινότητα Μεσοχωρίου που δοκιμάστηκε από τον Εγκέλαδο.
Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο Μάρκου Χρήστο και το Γ. Γραμματέα Τριανταφύλλου Ανέστη του Τοπικού Τμήματος Λάρισας και συναντήθηκε με τους κατοίκους του χωριού, παρουσία του Πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Μεσοχωρίου Δ. Ελασσόνας κ. Γιάννη Ζαρλαδάνη. Η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον τοπικό κοινοτάρχη, αλλά και με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η συμμετοχή των μελών του Τοπικού Τμήματος Λάρισας στη δράση του Συλλόγου για τη στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας ήταν μεγάλη, και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του για την στήριξή της!
Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα παραμείνει στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας  που επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ