ΘΛΙΒΕΡΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την ώρα που η ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας καταφτάνει συνεχώς από ολόκληρη την Ελλάδα αλγεινή εντύπωση προκαλούν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ορισμένοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση με στόχο να αποκομίσουν προσωπικά και ψηφοθηρικά οφέλη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας οι ψίθυροι των τελευταίων ημερών για επιλεκτική διανομή τροφίμων σε χωριά και ανθρώπους που δεν τα έχουν τόσο ανάγκη σε σχέση με άλλους που ξεσπιτώθηκαν από τον σεισμό μένοντας σε σκηνές έχουν πάρει πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας.

Η υπόθεση μάλιστα δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, την ώρα που αιρετοί στοχοποιούνται ανοιχτά ως υπαίτιοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Για τις καταγγελίες έχει ενημερωθεί και ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας, ο οποίος μιλάει για ενέργειες ντροπής και δηλώνει αποφασισμένος να πατάξει αυτά τα θλιβερά φαινόμενα, εντείνοντας τους ελέγχους, ενώ αν δει ότι υπάρχουν σοβαρές περιπτώσεις παρανομιών δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στις αρχές.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com