ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Ενημερώνονται οι παλαιοί απόφοιτοι του ΓΕ.Λ Τυρνάβου που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2021 ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 Υ.Α. (Β΄826)  στο διάστημα 8-19 Μαρτίου μπορούν να προσέρχονται στο ΓΕΛ Τυρνάβου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  για να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής.

Δεδομένου ότι η φετινή υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης από τους αποφοίτους θα πραγματοποιηθεί εν μέσω έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν με το ΓΕΛ Τυρνάβου ( στο mail του σχολείου ή με τηλεφώνημα) και να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης . Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μετάβουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής μέρα μετάβασης ( σε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο τους, καθώς και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’826) ΥΑ (ορισμός ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων), σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Η Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων συνοδεύεται υποχρεωτικά από ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώριση των στοιχείων. Για αποφοίτους ξένων σχολείων, καθώς και για υποψηφίους εσπερινών ΓΕΛ, απαιτούνται επιπλέον δικαιολογητικά, όπως θα ενημερωθούν από το Λύκειο. Οι απόφοιτοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες υποβάλλουν την Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις στο Λύκειό τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως θα ορισθεί σε επόμενη εγκύκλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ