ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ E-MAIL ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 11 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επείγουσα προκήρυξη για την άμεση κάλυψη 11 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων λόγω σεισμού εξέδωσε ο δήμος Τυρνάβου καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στην ασφυκτική προθεσμία 2 ημερών (Πέμπτη και Παρασκευή).

Ομως όπως καταγγέλλουν ενδιαφερόμενοι/ες για τις θέσεις ποτέ δεν μπόρεσαν να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά αφού το mail που τα δεχόταν έδειχνε ότι είχε γεμίσει από την 1 ημέρα.

“Δεν κατάφερα ποτέ να στείλω τα δικαιολογητικά, από την Πέμπτη το μεσημέρι προσπαθούσα και έπαιρνα αυτήν την απάντηση! Το καταγγέλλω Όχι ότι θ αλλάξει κάτι αλλά μην μας κοροϊδεύουν κιόλας! Το διαπίστωσαν και άλλοι γνωστοί μου! Δεν γίνεται να δίνουν email και να μην δέχεται αιτήσεις, κανένας δεν κοίταξε ότι το mail ήταν γεμάτο, μας κοροϊδεύουν;”, σημειώνει καταγγέλλουσα ενώ μία άλλη αναφέρει:
Στέλνω μέιλ στο Δήμο Τυρνάβου για τις 11θεσεις που έχει προκηρύξει λόγω των έκτακτων συνθηκών αλλά το μέιλ τους λέει είναι γεμάτο, μπορείτε να αναφέρετε κάτι μήπως το δουν οι αρμόδιοι γιατί οι ημερομηνίες υποβολής ήταν χτες και σήμερα, λέω μήπως είναι φωτογραφικές θέσεις και δεν δέχονται των υπολοίπων ή πρέπει να μεριμνήσουν ώστε μην χάσουμε και εμείς οι υπόλοιποι το δικαίωμα συμμετοχής. Δεν είναι μόνο το δικό μου που δεν έχει πάει”.
Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες καταγγελίες που έφτασαν στο paidis.com  οι οποίες συνοδεύονταν και με εικόνες από τα email, όπως οι παρακάτω:
Αναμφισβήτητα πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες, αν είναι αληθινές και μπορεί οι ενδιαφερόμενοι να είχαν το δικαίωμα να παραδώσουν και αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά το γεγονός ότι είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν ηλεκτρονικά καθιστά υπεύθυνο το δήμο για το γεγονός ότι δεν δούλευε το mail.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ