ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ INTERTRADE HELLAS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε μια ακόμα φιλανθρωπική πρωτοβουλία για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Τυρνάβου, προχωρά η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα 1986, η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία Intertrade Hellas, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής χάρτου υψηλών προδιαγραφών στη χώρα, προσέφεραν στον Δήμο Τυρνάβου μια παλέτα χαρτιά κουζίνας, μια παλέτα χαρτιά υγείας και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, πριν λίγες ημέρες είχε συνδιοργανώσει με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμπελώνα και τις ομάδες ποδοσφαίρου και βόλευ της πόλης, τριήμερη δράση για την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ρούχων και νερών για τους σεισμόπληκτους του Δαμασίου, τα οποία και παραδόθηκαν από σχετική αντιπροσωπεία στους δοκιμαζόμενους πολίτες, ενώ σε συνεργασία με την επιχείρηση εμπορίας καυσόξυλων «Δημήτρης Κλεισιάρης», εξασφαλίστηκε η επάρκεια σε ξύλα για άπορη οικογένεια του Αμπελώνα, που το σπίτι της κρίθηκε ακατάλληλο προς κατοίκηση.

«Για την ομάδα μας, η εθελοντική και φιλανθρωπική δράση είναι κάτι που θεωρούμε υποχρέωσή μας και τέσσερα χρόνια τώρα, το αποδεικνύουμε έμπρακτα, δηλώνοντας παρών σε κάθε δύσκολη στιγμή, κάθε συμπολίτη μας, που χρειάζεται βοήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Intertrade Hellas, μια ελληνική εταιρεία πρότυπο, που αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Όλοι μαζί, είναι καλύτερα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα, Σταύρου Κωτούλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ