ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με πρωτοβουλία της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, συγκεντρώθηκε άμεσα μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με τη συνδρομή των κομματικών οργανώσεων του Λεκανοπεδίου της Αττικής και σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας και τις 7 ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού μας, παραδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας  σε Τύρναβο και Ελασσόνα.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες απ’ το σεισμό στο Κλειστό Γυμναστήριο του Τυρνάβου τα οποία παρέλαβε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ.Γιάννης Κόκουρας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Κατσαρός, Σακούτσιος, Μανδηλάς και η Γεν. Γραμματέας του δήμου κ.Ζαρόγιαννου. Σημαντική η συνεισφορά της ΔΗΜ.ΤΟ. Τυρνάβου, του Προέδρου της κ.Ανδρέα Γιαννόπουλου και του αντιπροέδρου της κ.Βασ.Μάικου.

Τα τρόφιμα παρέδωσε εκπροσωπώντας τη Δ.Ε.ΕΠ. Λάρισας ο Πρόεδρός της κ.Χρήστος Καπετάνος, η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας κα Σοφία Ζαχαρή και τα μέλη της Δ.Ε.ΕΠ. κ.κ.Κουρδής, Νινίκας και Βράκας. Παρόντες, εκπροσωπώντας τη Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. ήταν ο αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας κ.Μιχάλης Μπαγιώτης και ο Τομεάρχης κ.Παν. Βούλγαρης.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Ν.Δ. μετέβη στην Ελασσόνα όπου παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης σημαντική ποσότητα τροφίμων, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα. Πολύτιμη ήταν η συνδρομή της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας και του Προέδρου της κ.Θωμά Κίτση, του αντιπροέδρου κ.Γιώργου Γιαννούλα και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας κ.Παναγιώτη Μωυσίδη. Στην παράδοση των τροφίμων παρευρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ.Νικόλαος Ευαγγέλου, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ.Γεώργιος Κατσαντώνης και ο ελασσονίτης Δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων κ.Θ.Δριστέλλας.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας όσο και ο Δήμαρχος Τυρνάβου, ευχαρίστησαν τη Νέα Δημοκρατία για την κίνηση της αυτή και ζήτησαν από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. να μεταφέρει στον Γραμματέα της Π.Ε. κ. Στεργίου και στον Γραμματέα Οργανωτικού της Παράταξης κ.Στυλιανό Κονταδάκη, που ήταν και ο συντονιστής της πρωτοβουλίας,  τις ευχαριστίες όλων των κατοίκων για την σημαντική αυτή ενέργεια ανθρωπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ