ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 – 20/3 ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο οι μεγάλες προσφορές σας περιμένουν  και αυτή την εβδομάδα σε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων. Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Τρίτη 16 Μαρτίου έως και το Σάββατο 20 Μαρτίου θα είναι :
Κατσίκι γάλακτος 5,49€/κιλό.
Αρνί γάλακτος ολόκληρο 5,49€/κιλό.
Ψαχνό μοσχαράκι 7,39€/κιλό.
Μπριζόλες μόσχου 7,39€/κιλό.
Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.
Ψαχνό χοιρινό 3,39€/κιλό.
Κότσια χοιρινά 2,59€/κιλό.
Μπριζόλες κόντρα 3,69€/κιλό.
Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.
Ζυγούρι μπούτι η χεράκι 3,69€/κιλό.
Στο κατάστημα θα βρείτε κατσίκια από την Αταλάντη, αρνιά από τον Αλμυρό, μοσχαράκι από τα Κανάλια Βόλου, πρόβατα και ζυγούρια από τα Φάρσαλα και χοιρινά από τη Νέα Αγχίαλο.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com