ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ

Παρακαλούνται οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών του 1 ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ του έτους 2021, να έρθουν ηλεκτρονικά σε επικοινωνία με το 1ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ώστε να κλειστεί ραντεβού για την προσέλευσή τους στο σχολείο σύμφωνα με το Φ.152/26644/Α5/05-03-2021 (ΑΔΑ: 9ΒΒ246ΜΤΛΗ-09Ρ). Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τα μέτρα δημόσιας υγείας για την πανδημία.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου βρίσκεται στην ιστοσελίδα του σχολείου 1 ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ στο πεδίο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  (mail@1epal-tyrnav.lar.sch.gr). Στο μήνυμα που θα στέλνουν οι απόφοιτοι θα πρέπει να αναγράφουν απαραίτητα το τηλέφωνο επικοινωνίας. Κατά την προσέλευσή τους θα είναι απαραίτητη η επίδειξη του ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης του ραντεβού. Η προθεσμία είναι εώς την Παρασκευή 19η Μαρτίου.

Ο κωδικός μετακίνησης είναι το 3 στο 13033 για μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά απολυτήριο και/ή πτυχίο ειδικότητας και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει η ταυτοπροσωπία.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ