ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά” των Αθηνών και στην εκπομπή του Παναγιώτη Τζένου έδωσε την Καθαρά Δευτέρα, ο κ. Στέλιος Ροντούλης. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο Τυρναβίτης πολιτικός, αφού αναφέρθηκε λόγω της ημέρας , ακροθιγώς , στα τοπικά έθιμα του Τυρνάβου, βρήκε την ευκαιρία να στείλει και τρία μηνύματα με ουσιαστικό περιεχόμενο στους κατάλληλους αποδέκτες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ροντούλης , ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, για την αποσταλείσα  βοήθεια  στους σεισμοπλήκτους της ευρύτερης περιοχής μας, ζήτησε η ευγενική αυτή προσφορά να ευαισθητοποιήσει και να παραδειγματίσει και άλλους οικονομικά ισχυρούς παράγοντες του δημοσίου βίου της χώρας.

Δεύτερον, ο κ. Ροντούλης , απευθυνόμενος προφανώς στην πολιτική ηγεσία της χώρας, ζήτησε να μην ξεχαστούν με την πάροδο του χρόνου οι πιεστικές ανάγκες των σεισμοπλήκτων , έτσι ώστε να επανέλθει σύντομα η κανονικότητα στις ζωές των ανθρώπων που χτυπήθηκαν βάναυσα από τον Εγκέλαδο. Όπως είπε, τα οικονομικά βοηθήματα πρέπει να δοθούν τάχιστα, τα προγράμματα για την ανακατασκευή ή την επισκευή των οικιών πρέπει να “τρέξουν” γρήγορα, ενώ και οι χτυπημένες επιχειρήσεις θα πρέπει να βοηθηθούν αποτελεσματικά, για να ορθοποδήσουν και να συνεχίσουν την λειτουργία τους.

Τέλος, ο Τυρναβίτης πολιτικός αναφέρθηκε και στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σεισμόπληκτοι μαθητές στην προσπάθεια που κάνουν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να ισχύσει για αυτούς όχι μόνο ένα ειδικό επιπλέον ποσοστό εισαγωγής στα ΑΕΙ και στα ΑΤΕΙ, αλλά και ειδικοί συντελεστές μοριοδότησης αναλόγως της γεωγραφικής τους προέλευσης.

Αναγνωρίσιμη πολιτική προσωπικότητα, ο κ. Ροντούλης ο οποίος με την παρουσία και τη δράση τους σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας μπορεί και προβάλλει τις διεκδικήσεις και διατηρεί στην επικαιρότητα τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό στη σημερινή εποχή της γνώσης και της γρήγορης επικοινωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ