ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι δύσκολες και πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, ενεργοποίησαν τους δασκάλους του 1ου Δημοτικού σχολείου Τυρναβου, οι οποίοι ζήτησαν από την διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου μια ενημέρωση για τους μαθητές τους.

Η διεύθυνση του Κ.Υ. ανταποκρίθηκε αμέσως και έτσι η γιατρός του κ. Ειρήνη Βαφοπούλου με τηλεδιάσκεψη ενημέρωσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για μια σειρά θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τον κορωνοϊό.

Στόχος της τηλεδιάσκεψης ήταν η ουσιαστική ενημέρωση , η εγρήγορση αλλά και η ανάπτυξη θετικού πνεύματος και η μείωση του αισθήματος φόβου στα παιδιά.

Αναφερόμενη στην τηλεδιάσκεψη η κ. Βαφοπούλου ανέφερε:

“Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των παιδιών και οι εύστοχες ερωτήσεις τους. Μια σημαντική ανατροφοδότηση από τα παιδιά… Ευχαριστώ θερμά την διεύθυνση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλά και την εκπαιδευτικό κ. Κωνσταντίνια Δόβα για την προσπάθεια να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκδήλωση”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεδιάσκεψη έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους» την οποία υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά τα τμήματα της Β και Δ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ