Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗ Ν.Ε.

Νέα αδιέξοδο μετά τη 2η ισόπαλη ψηφοφορία

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε και η δεύτερη απόπειρα εκλογής νέου Συντονιστή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, καθώς τα 25 μέλη που ψήφισαν εκ νέου σήμερα στα γραφεία του κόμματος δεν κατάφεραν να αναδείξουν γραμματέα, με τους Β. Ζωγράφο και Γ. Σφήκα να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 12 ψήφους, ενώ υπήρξε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Την ώρα που οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και σε τοπικό επίπεδο σοβαρά θέματα έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο (Κ.Υ Φαρσάλων, σεισμός, έξαρση πανδημίας, κλειστή αγορά, οικονομικά αδιέξοδα, αστυνομική βία κλπ.) ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ακέφαλος λόγω της εσωστρέφειας που καταγράφεται και η οποία δεν περνά απαρατήρητη από την τοπική κοινωνία, που βλέπει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην είναι σε θέση να διαχειριστεί ούτε τα του οίκου του.

Με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (ακόμη και της αποχώρησης κάποιου εκ των υποψηφίων), δεν αποκλείεται η εμφάνιση τρίτου προσώπου κοινής αποδοχής που θα καταφέρει ενδεχομένως να λύσει τον γόρδιο δεσμό της εκλογής γραμματέα, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε το σώμα θα επαναλάβει τη διαδικασία για τρίτη φορά προκειμένου να φτάσει σε αποτέλεσμα.

Το σχετικό δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

«Στη σημερινή, δεύτερη, ψηφοφορία μεταξύ των 25 μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, για την εκλογή νέου Συντονιστή Γραμματέα του οργάνου, σημειώθηκε το εξής αποτέλεσμα:

Ζωγράφος Βασίλης: 12 ψήφους

Σφήκας Γιώργος: 12 ψήφους

Άκυρο:1».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ