ΤΟ Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID – 19

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παρέδωσε σήμερα 18.03.2021 στο Δήμο Ελασσόνας και στο Δήμο Τυρνάβου είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής για τους πληγέντες από το σεισμό. Η συλλογή των ανωτέρω ειδών πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με τη συμβολή της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας, η Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Λάρισας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του μεγάλου αυτού σκοπού.

Τα είδη παρέδωσαν οι κ.κ. Πάνος Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Λάρισας, Μαυροπούλου Ελένη, εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ, Χύτα Ευθυμία και Μπιτούλας Χρήστος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων, Μανωλοπούλου Ευθαλία, Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας και Σκάρπας Ζήσης, εργαζόμενος του Νοσοκομείου.

Για το Δήμο Ελασσόνας τα είδη παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Γάτσας Νίκος και για το Δήμο Τυρνάβου ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Κατσαρός.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ευχαριστεί τη Μεταφορική Εταιρεία Αφοί Ντελόπουλοι για τη προσφορά της ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια τα είδη στους πληγέντες.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com