ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Οργή και αγανάκτηση για τον τρόπο που έχει οργανώσει ο δήμος Λαρισαίων τη διαδικασία των ελέγχων στα κτίρια που χτυπήθηκαν από το σεισμό αφού περιμένουν ήδη 15 ημέρες να περάσουν οι μηχανικοί εκφράζουν αναγνώστες του paidis.com από τη Φαλάνη υποστηρίζοντας ότι ακόμη και σήμερα επικοινωνώντας με το δήμο τους συτήνουν υπομονή, αδιαφορώντας για τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν.

Αγανακτισμένη σεισμόπληκτη αναφέρει:

“Εστειλα μέιλ από την Παρασκευή 5 Μαρτίου. Κατόπιν πήρα τηλέφωνο την Τρίτη στις 9/3 και μετά πάλι την Πέμπτη και το Σάββατο. Έδωσα τα στοιχεία μου και τηλεφωνικά λοιπόν και σήμερα που ξαναπήρα τηλέφωνο μου είπαν να κάνω υπομονή.

Και ρωτάω τί οργάνωση είναι αυτή; Αφού ήρθαν μέχρι την οδό μου γιατί δεν συγκέντρωσαν όλες τις αιτήσεις του χωριού να περάσουν από όλους μας μια και έξω. Καμία απάντηση πέρα από το να κάνω υπομονή. Εμένα που πληρώνω στην ώρα μου ΔΕΗ, νερό, ΕΝΦΙΑ και το δάνειο που πήρα για να κάνω ανακαίνιση του σπιτιού μου (μακάρι να ήταν καινούριο κ να μην χρειάζονταν τίποτα) μου είπαν 2 εβδομάδες μετά να κάνω υπομονή.

Σε άλλους ξεκίνησαν οι δεύτεροι έλεγχοι κ εγώ περιμένω πότε θα έρθει κάποιος από τους δημόσιους φορείς να μου δώσει επίσημη απάντηση γιατί η εκτίμηση του ιδιώτη μηχανικού που πλήρωσα βέβαια για να έρθει δεν μετράει κάπου. Να δω στις εκλογές τι θα πουν σε εμάς οι άνθρωποι του Δήμου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ