ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Κοινή ανακοίνωση για την εκδήλωση στο Δαμάσι το Σάββατο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (παράρτημα Λάρισας), του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου

Το Σάββατο 20 Μαρτίου, το μεσημέρι, στο χτυπημένο από το σεισμό Δαμάσι Τυρνάβου, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος / Παράρτημα Λάρισας, η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου και ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου γιορτάζουν μαζί με το χωριό τον Άγιο Θεόδωρο. Μια γιορτή που τα προηγούμενα χρόνια για τους κατοίκους της περιοχής σύμφωνα με τα έθιμα ήταν μέρα χαράς και πανηγυριού.

Δεν αφήνουμε την σκληρή πραγματικότητα να μας ισοπεδώσει. Με μια συμβολική κίνηση που θα περιλαμβάνει παράδοση υλικής βοήθειας και ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας θα γεμίσουμε όλοι μας δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία για να διεκδικήσουμε:

-Να βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες διαβίωσης των πληγέντων. Να γίνουν παντού απρόσκοπτα και ολοκληρωμένα οι έλεγχοι στατικότητας.

-Να ανασταλούν όλες οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και οφειλές για τους πληγέντες.

-Να διασφαλιστεί ότι κανένας εργαζόμενος που έχει πληγεί δεν θα χάσει τη δουλειά του.

-Να αποζημιωθούν στο 100% οι ζημιές και το κόστος ανοικοδόμησης. Να στεγαστούν όλοι παίρνοντας η Κυβέρνηση άμεσα μέτρα, φτάνει πια με τις σκηνές!

-Διευκόλυνση των παιδιών της περιοχής που θα δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

-Ολοκληρωμένα μέτρα αντισεισμικής θωράκισης και προστασίας σύμφωνα με την εποχή μας!

Αποδεικνύεται για χιλιοστή φορά πως ο πολιτισμός αποτελεί ανάγκη για την καλλιέργεια, την αντοχή και την αισιοδοξία του λαού. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στους εργαζόμενους καλλιτέχνες εδώ και ένα χρόνο!

Εμείς συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, τις νέες και τους νέους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ