ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέα απόπειρα (η τρίτη κατά σειρά) για την ανάδειξη συντονιστή γραμματέα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΓ αναμένεται να λάβει χώρα στα γραφεία του κόμματος αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, με τα μέλη της Νομαρχιακής να σπεύδουν επιχειρώντας να δώσουν λύση στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε.

Οι δύο απανωτές ισοψηφίες μεταξύ των Β. Ζωγράφου και Γ. Σφήκα, τα λευκά και το άκυρο των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων προκάλεσαν τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος, μα και ποικίλα σχόλια στην κοινωνία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η πρόταση για απόσυρση των δύο υποψηφιοτήτων και εκλογή τρίτου προσώπου, γνωστό στέλεχος του κόμματος), δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού το άτομο που προτάθηκε αρνήθηκε την υποψηφιότητα δηλώνοντας πως δεν είχε ενημερωθεί σχετικά.

Σημειώνεται πως σε μια διαδικασία με έντονο παρασκήνιο, απανωτές τηλεφωνικές επικοινωνίες και διαβουλεύσεις που έφτασαν μέχρι και την Αθήνα μία ακόμη πρόταση που κινήθηκε προς την κατεύθυνση «να τα βρουν» οι δύο υποψήφιοι μοιράζοντας τις θέσεις ή τη θητεία δεν κατέληξε να συζητηθεί επί της ουσίας.

Εκτίμηση πάντως των περισσότερων είναι πως οι σημερινές εκλογές (αναμένονται γύρω στις 15.00-15.30) θα είναι οι τελευταίες, και η «ακέφαλη» Νομαρχιακή θα αποκτήσει συντονιστή, βάζοντας τέλος στο σήριαλ τόσων ημερών που ανέδειξε μεταξύ άλλων και την εσωστρέφεια της τοπικής οργάνωσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ