ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Π. ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στην οποία αναφέρεται στη μάχη που έδωσε ευτυχώς νικηφόρα με τον κορωνοϊό ευχαριστώντας όσους τον βοήθησαν να βγει νικητής, αλλά και στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για την επικινδυνότητα της νόσου έκανε ο Λαρισαίος εκπαιδευτικός Παναγιώτης Δικόπουλος. Διαβάστε την ανάρτησή του:
“Μετά την περιπέτειά μου με τον covid19 θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή κ. Κ. Γουργουλιάνη και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πνευμονολογικής κλινικής και του Τμήματος της Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας που έχει μετατραπεί σε μονάδα αντιμετώπισης covid και με βοήθησαν να ξεπεράσω το σκόπελο.
Όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων είναι οι σύγχρονοι ήρωες που αντιμετωπίζουν κάτι πρωτόγνωρο και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο ιος υπάρχει και αντιδρά με διαφορετικό τρόπο στον κάθε οργανισμό και η δική μας σοβαρότητα θα βοηθήσει να μην πιέζονται και να αντιμετωπίζουν αυτή την αρρώστια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια κα Παπαδάμου Γεωργία των ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για τη σημαντικότητα της διάγνωσης και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλους τους ασθενείς. Ακόμη τον καλό μου φιλο Βασίλη Νασιόπουλο για την παρότρυνση του να νοσηλευτώ και τέλος όλους τους καλούς φίλους που μου ευχήθηκαν και με στήριξαν με την επικοινωνία τους και τη συντροφιά τους.
Να προσέχετε γιατί είδα δύσκολες περιπτώσεις με ταχύτατη ανατροπή ακόμη και τη 14 ημέρα μετά τη θετική διάγνωση.
Συμβουλή πάτε νωρίς στο γιατρό, μιλήστε με το γιατρό σας καθημερινά. Μην αφήνετε να πέσει ο κορεσμός οξυγόνου κάτω από 94 και τον πυρετό να μην πέφτει. Αν η ομιλία σας δεν έχει ροή και έχετε διακοπές στην ομιλία να επισκεφθείτε το νοσοκομείο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Σας παρακαλώ η μάσκα προστατεύει όλους και όλοι οι νέοι που πιθανόν να νοσήσετε πιο εύκολα, οι γονείς σας και οι παππούδες σας ίσως να δυσκολευτούν.
Σας εύχομαι υγεία και μακροημέρευση και όπως και να έχει η ανοσία θα έρθει μέσα από τον εμβολιασμό. Μη φοβάστε. Τόσα εμβόλια έχουμε κάνει.
Η αλήθεια του ιού είναι εδώ και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Όσοι έχετε πληγεί οικονομικά και εργασιακά έχετε δίκαιο αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μας η δική μας σοβαρότητα θα ανοίξει την οικονομία και όλο αυτό είναι κάτι μοναδικό που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη.
Κλείνοντας επιστήμονες όπως ο κ. Γουργουλιάνης βάζουν το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη και στην ευημερία των ανθρώπων και οι συμβουλές τους είναι πολύτιμες για όλους μας.
Ευχαριστώ πολύ
Δικόπουλος Παναγιώτης”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ